Számold fel a pollen- és allergiagondokat azonnal, és kiszámíthatatlan végeredmény nélkül

09 április 2018

Idén is virágzik. Van, ahol irtják és van, ahol nem. Egyesek büntetést is begyűjtenek miatta. Hm? Igen, a parlagfűről beszélünk. Ami ellen a legvagányabb, legtervezettebb és az ingatlanproblémákat könyökből legyőző hipper-szuper épületekkel sem védekezhetnek a tulajdonosok. Vagy mégis? A cikkből kiderül.

 

Az emberek jelentős részét hidegen hagyja, hogy van-e parlagfű a környezetében vagy sem.

Nem nehéz kitalálni, hogy általában azokat, akik nem szenvednek pollengondoktól, és az allergia szót sem túl gyakran olvassák az orvosi leleteik gyöngybetűkkel megírt lapjain.

Te viszont lehet az elmúlt években szinte elkezdtél rajongani a téli hónapokért. A hideg és Szibéria ide vagy oda, inkább vacogsz jóval többet, minthogy a tavaszi hónapoktól kezdve állandóan köhögj, tüsszögj, és könnyező szemekkel éld túl a hónapokat.

 

 

Nálad is hasonló az alábbi szituáció?

Családi házban élsz, és bizony szereted a kertes ház által nyújtott klassz életet. Netán hosszútávú befektetésnek vetted meg. Vagy épp építkezés előtt állsz.

A tervezésnél lehet úgy számoltad ki a költségeket, hogy megérje minden befektetés, hosszútávon terveztél; a kiszámítható jövő érdekében.

Netán hónapokig kutattál a legtrendibb és legegyedibb burkolatok után, hogy a szomszédnak még csak véletlenül se legyen ilyen. Minden vágyad, hogy bekerülj az egyik lakberendezési magazinba az otthonod lélegzetelállító és irigylésre méltó külsőjével.

Élvezted a folyamatok során, hogy te szabod a szabályokat, ha megtetszett egy ötlet, akkor megvalósíthattad, nem voltak korlátok az otthonod átlagon felüli kialakítása során sem.

 

Azonban lehet nem számoltál a szomszédokkal. Nem, itt nem Taki bácsira és Lenke nénire gondolok.

Hanem a társszomszédra, aki néha-néha tekintetével látogatást tesz az udvarodon. Be-betekint, néha van egy csípős megjegyzése, vagy épp kedves szava. Megcsodálja az új grillsütődet, ami szerinte méregdrága volt.

Neked azonban viszonzásképpen csak egyetlen dolgon akad meg a tekinteted. Kerekre nyílt szemekkel „dokumentálod” a telkén elhanyagolt parlagfüvet. Melyről még ő se tudja, hogy az.

Te viszont már érezted egy ideje, hogy valami nincs rendben. A papírzsepik halma is a problémát dokumentálta. A parlagfüvet irtani kell – tör ki belőled a tettvágy és szinte magadba folytod a dühödet. Erre fel is hívod a figyelmét, nem mellesleg a hatályos jogszabályokra is.

Nem hiába érzel így. Jogosan vagy dühös, hiszen a szakemberek szerint a parlagfű magjai legalább 40 évig életképesek maradnak a talajban. Igaz a védekezésnek is vannak költségei, de még mindig kevesebb befektetést igényelnek, mint az allergia, és asztma tüneti kezelése.

Családi ház tulajdonosaként, telektulajdonosként mindenkit érint a jogszabály, miszerint 2016 június 30-a után komoly bírságra számíthat az, akinek parlagfüvet találnak a telkén. Már nem csak figyelmeztetnek.

De ez néha nem elég.

 

 

Most akkor mi tévő légy, kezdj háborúba a szomszéddal?

 

Ráadásul ottvan a két utcára lévő lovarda, aminek köszönhetően a szaglásod kifinomultabb lett. Lehet a fejed vakarod, mégis mit tegyél.

Nem beszélve a többi allergén anyagról, ami ilyenkor veszélyforrást jelent a számodra.

Hogyan lehet az allergiagondot egy életre lerendezni, és hosszútávon gondoskodni a probléma gyökerestül való kiirtásáráról? Azért, hogy végre fellélegezhess és elegánsan lerendezhesd a több éve tartó problémádat? Lehetőleg a legnagyobb eredményességgel kivitelezve?

Tudtad? A hővisszanyerő szellőztetőrendszer képes a szobák levegőjét mindig frissen tartani

Mit is jelent ez rád nézve?

Azt, hogy képesek a pollenek, a por és a külső szagok kiszűrésére; a páratartalmat is képes egészséges szinten tartani. Azok, akik hővisszanyerő szellőztetőrendszerrel élnek együtt, azoknak nem kell tartani a pollenszezontól a négy fal között. Mindezt rövidtávon megtapasztalhatják, pikk-pakk.

Legalább itt megadatik nekik a valóban kiemelkedő mindennapok nyugodt percei. Győzelmet arathatnak az allergia felett. És kivívhatják a családjuk megbecsülését is, mert hosszútávon biztosíthatják maguknak és családjuknak az egészségükre ártalmas anyagok kiszűrését.

Végre te is a minőségre törekedhetsz, ha az otthonod levegője kerül terítékre. Mert szabályozott csatornán keresztül szellőztetsz. Azaz egy szűrőkkel ellátott szellőztetőrendszert használsz az ablak helyett. A szellőztetőrendszer tudja garantálni, hogy a szobába bejutó levegő az ártalmas kémiai vegyületektől, a portól és a különböző pollenektől, gombáktól mentes lesz.

 

Tudj meg többet a pihentető alvást biztosító módszerről, gyere el a bemutatótermünkbe, és ismerd meg a Zehndert még alaposabban, hogy egyetlen kérdés se maradjon nálad megválaszolatlanul. Időpont egyeztetéshez hívj a +36-30-815-2151-es számon, vagy írj az info@szellozteto.hu címünkre!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>