Kerülj Te is a menő és hiteles kivitelezők és okos háztulajdonosok közé – a CONSTRUMA-n jártunk

24 április 2018

Újdonság, exkluzivitás, magas minőség és több éves piaci szereplők a standoknál. Ha e két mozgatórugó volt az, ami idén is a Construma kiállítására vonzott, akkor idén tényleg nem csalódtál. Mindehhez hűen mi is kint jártunk. Mit vittünk magunkkal?

 

 

Olyan kivételes berendezéssel voltunk jelen, amit egyesek feleslegesnek tartanak, csupán egy „kiadásnak”. Holott folyamatosan azon gondolkodnak, hogy jó lenne a fűtési és klimatizálási költségeket megtakarítani; a magas rezsiköltségeket megúszni. A párával és penésszel pedig annyi pepecselős harcot vívnak, hogy úgy érzik, sosem fogják „visszafoglalni Lengyelországot”.

Ráadásul 2020 után az új épületekre kiadott rendeletnek megfelelően csak azok kaphatnak használatbavételi engedélyt, amelyek közel zéró energiafelhasználásúak.

 

Mégis legyintenek.

Igen, jól sejted. Épp ezért a központi szellőztetőrendszerekkel mentünk ki, hogy alapos szakmai információt adhassunk az érdeklődőknek. Valamint bemutathassuk a legmodernebb és leghatékonyabb rendszert, ami megoldja a pára és penészmentes szellőztetést.

 

Úgy gondoltunk, ha te ott leszel, mi is megyünk. De ha nem jössz, akkor is megyünk, mert e különleges és bizonyított rendszerrel nem maradhatunk otthon.

 

Olyan tervezőmérnökök, épületgépészek, építészek, generálkivitelezők és építkezők részére nyújtottunk szakmai kérdezz-felelek, valamint exkluzív perceket, akik a már 30 éve fejlődő Zehnder passzívház minősítésű berendezéseivel olyan extrém menő, mégis szakmai előnyre akarnak szert tenni, amivel hosszútávra remek döntést hoznak.

A nem látszik, nem hallatszik, de mindig friss életérzését ismerhették meg testközelből.

 

 

Az előnyök, amik ott csak egy karnyújtásnyira voltak az érdeklődőknek:

 

 • friss, egészséges levegő a folytonos, mégis hatástalan ablaknyitogatás helyett
 • a valódi és pihentetőbb alvás élvezete
 • erősebb immunrendszer: azaz búcsú a légúti panaszoktól, amelyek áttételeket képezhetnek a vérképző szervekkel, csökkenthetik a vér oxigénszállító képességét, ami kihat az egész szervezet működésé
 • szmog száműzése az otthonokból, minőségibb levegő
 • megfelelő páratartalom a lakásban
 • alacsonyabb fűtési és hűtési költségek
 • az utcáról beáramló zavaró zaj, por, és asztmát, allergiát okozó allergén anyagok kiszűrése
 • a most épülő házaknál megfelelő tervezés mellett külön fűtési rendszer szükségességének minimalizálása
 • sokkal kevesebb takarítás és portörlés, nincs házimunka-pepecselés

 

A szellőztetőrendszer a szellőztetéssel elpazarolt energia egy tizedéből működik csupán, azaz az ablaknyitogatáshoz képest tizedannyi energiába kerül a rendszer működtetése.

Nincs konyhaszag, dohányfüst, nedves levegő: otthonodban friss, tiszta levegő vesz körül, amelynek egészségre gyakorolt hatása pótolhatatlan. Nyugodtabban fogsz aludni, segíti a koncentrációs képességed és csökkenti a stresszt is. Emellett a berendezés kezelése is rendkívül egyszerű.

 

 

Kikkel is ismerkedhettünk meg?

E Construma kiállítás is lehetőséget nyújtott nekünk, hogy olyan mérnökökkel, és háztulajdonosokkal, vásárlókkal ismerkedhessünk meg, akiknek fontos az új, korszerű és magas minőségű és precízen tervezett szellőztetőrendszerek, piaci helyzetek és lehetőségek vizsgálata.

Ha Te is valami hasonló kivitelezésre vágysz, akkor szinte kötelező megismerned ezt a berendezést. Kivitelezőként e lehetőség is arról szól, hogy a céged föltedd az innovatív, időgazdálkodó, trendi és okos kivitelezők térképére.
Olyan szakember lehet belőled, aki a komplex és fenntartható eszközöket és lehetőségeket keresi, és meg is találja. Stabil szakmai háttért biztosítva a megbízóidnak.

 

A kiállításon egy különleges és bizonyított termékkel egy kedvezményes ajánlatunk is volt – te is élhetsz még a „Construmás ajánlattal”

 

A 2 év garaciaidővel és passzívház minősítéssel rendelkező Zehnder Comfoair 350 V Basic gép bruttó 779.800 Ft helyett bruttó 615.574 Ft-ért rendkívüli és korrekt 21%-os kedvezménnyel 2018. 05 hó 16-ig még elérhető a számodra is.

 

 • A családi házak hővisszanyerős berendezésével létezik ugyanis az energiaveszteség nélküli szellőztetés.
 • A leggyakoribb géptípus a jelentős többség választása. Mivel rendkívüli minőséget nyújt elérhető árszinten.
 • Széles tartományú szabályozhatóságnak köszönhetően nem korlátoz. Egycsaládos házaktól a lakásokon át a tárgyalókig mindenhova kiváló választá Rugalmas mégis korszerű.
 • A beépített LED figyelmeztető pedig még a szűrőcsere esedékességére is gondolt. Minden folyamat átlátható, ellenőrizhető.

 

Szellőztess te is szabályozott csatornán keresztül. Mert ez a jövő forradalmi és fenntartható szellőztetés-kivitelezése.

 

Időpont egyeztetéshez hívj a +36-30-815-2151-es számon, vagy írj az info@szellozteto.hu címünkre!

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>