Airzone – amivel saját igényeidre szabhatod az otthonod energiafelhasználását és a belső légminőségét

18 november 2018

Az Airzone-nal a Te kezedben van az irányítás! Akár az irodádból, akár egy piros lámpánál állva ránézhetsz az okostelefonodra, és ellenőrizheted az otthonod hőmérsékletét. Többé nem kell bosszankodnod sem maximumon hagyott fűtés, sem a levegő rossz minősége miatt. Elg egy gombnyomás, és a probléma el van intézve!

Valószínűleg te is egy kényelmes, békés otthonra vágysz. A nyugalom szigetére, ahol feltöltődhetsz, megpihenhetsz egy fárasztó nap után. Ahol a hétvége nem csak a takarításról szól, és ahol szégyenkezés nélkül fogadhatod akár a váratlanul betoppanó vendégeket is.

Képzelj el egy olyan otthont, ahol valóban pihentető az alvás, mert a levegő minőségéről a legmodernebb rendszer gondoskodik. Amely automatikusan teszi a dolgát, ha a benti levegőminőség egy megadott minőségi érték alá süllyed.

Ma már nem álom egy ilyen “sci-fibe illő” otthon! Az Airzone szellőztetőrendszerével a legmerészebb elképzeléseid is egy gombnyomásra megvalósíthatóak.

Az Airzone rendszere széleskörű szabályozási lehetőségekkel rendelkezik: akár egy okostelefonnal, akár a weben keresztül kényelmesen, szélsebesen alakíthatod a maximális komfortot biztosító levegőminőséget az egyes helyiségekben.


Néha veled is megesik, hogy reggelente fejvesztve rohansz a munkába, vagy a gyerekekkel a suliba, és utólag ugrik be, hogy a villany égve maradt?

Vagy a dugóban araszolva villan be, hogy a fűtést véletlenül a maximumon hagytad?

Amikoregész nap az jár a fejedben, hogy minden egyes percben sok-sok forintot szórsz ki az ablakon…

Ismerős ugye?

Az Airzone rendszerének hála ma már könnyedén, egy gombnyomásra, és tudatosan befolyásolhatod az események alakulását, amellyel rengeteg bosszúságot, és tengernyi költséget spórolhatsz meg. Elég egy gombnyomás, és máris megszűnik a feszítő érzés: fűtés lekapcsolva, minimumra véve. Kezdődhet a nap!

Az okosotthon eszközeivel a hétköznapi teendők komfortosabbá, kontrolálhatóbbá, stresszmentesebbé válnak, így te is mindig a maximumon pöröghetsz. 

A nyári melegben ahelyett, hogy állott szagra érkeznél haza, friss levegő vár majd. Nem kell többé nyitva hagynod az ablakot “bukóra”, hogy átszellőzzön rendesen a lakás. Sőt! Azon sem kell izgulnod, hogy a nyitva hagyott ablak vajon kinek tűnik fel, és a rovarokat sem fogod a vacsorázás helyett papuccsal vadászni.

Hogyhogy?

A csendesen és magas hatásfokkal működő Airzone télen és nyáron is tuti megoldást nyújt a tiszta, friss levegő biztosítására.

Anélkül, hogy reggel és este szellőztetned kellene (ezzel a téli időszakban jó sok energiát elpazarolva…) az Airzone automatikusan ellenőzri a levegőminőséget.Ha kell, friss levegőt juttat az otthonodba, kiszűri a párát, és a kellemetlen szagokat. teszi mindezt anélkül, hogy az energiatakarékosságnak ada egy jó nagy pofont.

Ha Airzone-od van, közel 40 %-os fűtési megtakarítással és kisebb hűtési rendszerrel számolhatsz.

Segítségével az értékes hőenergiát sem dobod ki az ablakon, nem pazarolsz, és az újonnan beépített energiatakarékos nyílászároknak (amelyek veszélye, hogy hermetikusan lezárják a lakást,amely így nem tud rendesen átszellőzni…) is lesz végre értelme.

Egy korszerű, modern rendszerről van szó, mely a nap 24 órájában, Egymáshoz illeszkedő rendszerelemekkel folyamatosan cseréli a helyiségek levegőjét.

És hogy jön ide a saját telefonod?

Úgy, hogy az irányításhoz azonnal hozzáférhetsz:

A hővisszanyerőgép távoli elérése akár az interneten keresztül, akár egy okostelefonos applikációval is lehetséges. Pont úgy, ahogy előkapod a Facebookot és néhány ujjmozdulattal posztolsz egy piros lámpánál állva, a géphez is hozzáférhetsz, és egy-két pöccintéssel beállíthatsz minden fontos paramétert.

Harmonikusabb reggelek:

A saját magad által irányított levegőminőséggel kézben tarthatod a páratartalmat, elfelejtheted a pazarlás fogalmát, és a gyerekeket sem kell leszidnod, hogy nyitva hagyták az ablakot vagy feltekerve hagyták a fűtést. 

Végre összeszedettebben és harmonikusabban indulhat a reggeled.

Kényelmesen irányíthatod az eseményeket, a saját telefonodról pedig bármikor ellenőrizheted, hogy mi újság “odabent”.

Akár mindent kontrollálhatsz:

A gépek csatlakoztathatók KNX épületfelügyeleti rendszerre is. A KNX 100%-os kompatibilitást biztosít az egyes készülékek között! Bármelyik KNX-logóval ellátott készülék (gyártók forgalomba hoztak) kompatibilis az összes többi készülékkel.

A KNX alapú rendszerek legnagyobb előnye, hogy az egyes gyártók eszközei együttműködnek egymással. Nem leszel kiszolgáltatva egy márkának sem, olyan korszerű épületfelügyeleti rendszert kínálnak a ház, illetve lakás számára, mely minden elektromos rendszerét képes vezérelni.

Ezek állapotát te magad is ellenőrizheted, érintőképernyőn, okostelefonon (iphone, Android) és tableten (ipad) keresztül is. Sőt, akár igény esetén széndioxid- és/vagy páratartalomérzékelőkkel is kiegészítheted a teljes kontrollt.

Nemcsak biztonságot könyvelhetsz el, de az alacsonyabb energiafelhasználást is garantáltan kézhez kapod

Mindezt csakis azért, mert az összes részegység – hála egy intelligens felügyeleti és monitorozási rendszernek -, összedolgozik. A redőnyöktől kezdve, a biztonsági eszközökön át a szellőztetőkig mind egy központi rendszeren keresztül felügyelhető.

A KNX Nemzetközi Szabványként (ISO/IEC 14543-3) elfogadott.

Gyorsabban és egyszerűbben indulhat útnak otthonodban a „friss levegő projekt”, és alacsony üzemeltetési költségekkel számolhatsz. A fűtés is csak akkor kapcsol fel és be, amikor arra szükséged van. Energiát és pénzt takarítasz meg.

A téli hónapokban az automatizált levegőcserével és fűtéssel akár 40% fűtési energiát takaríthatsz meg. Reggel ki sem kell kelned az ágyból a megfelelő hőmérséklet és levegőminőség ellenőrzéséhez.

Elég, ha előkapod a telefonod.

Távolról akár mobiltelefonoddal is irányíthatod az eseményeket. Delegálhatod a feladatokat.

Ráadásul, most minden 2018.december 20-ig megrendelt, és egy összegben kifizetett Airzone rendszerre, melybe elegendő egy ComfoAir Q350 Entalpia gép, 8% kedvezményt biztosítunk.

Kérdésed volna? Gyere el bemutatótermünkbe, vagy írj az info@szellozteto.hu vagy gelei.sandor@airzone.hu címre. További infó: airzone.hu

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>