Tekintsd meg legújabb akciónkat – Zehnder Kazeane radiátor 25% kedvezménnyel

28 február 2019

A Zehnder Kazeane-t a modern építészet ihlette, asszimetrikus szögletes formák jellemzik. A Kazeane Red Dot Design díjat nyert 2018-ban, ami a nívós formatervezés egyik kiemelkedő elismerése. A radiátor exkluzív megjelenésű, minőségével kiemelkedik a hasonló árfekvésű versenytársak kínálatából. Formavilága a milánói King&Miranda formatervező műhely munkája.

A keresztbefutó elemek közötti nagy helyek praktikussá teszik a mindennapokban, sok törölközőt lehet szárítani egyszerre és tisztítani is könnyű. A Zehnder katalógusában szereplő minden színben és felülettel választható.

Rendelhető melegvizes (központi rendszerre köthető) és elektromos változatban, vegyes üzemmód esetén DBM vagy Racy típusú fűtőpatron beszerelését javasoljuk.

Kérdésed volna? Gyere el bemutatótermünkbe, vagy írj az info@szellozteto.hu vagy gelei.sandor@airzone.hu címre. További infó: airzone.hu

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>