Finanszírozási lehetőségek

Egy központi szellőztetőberendezés beépítése ugyanúgy, mint egy ingatlan felújítás, építés vagy vásárlás egy komoly döntés, súlyos anyagi vonzattal. Éppen ezért kell előre megtervezned, hogyan fogod a financiális kérdéseket megoldani.

Természetes, hogy nem mindenkinek áll a rendelkezésére több millió Forint likvid tőke egy ilyen beruházás megvalósításához. Ugyanakkor emiatt ne mondj le arról, hogy az otthonodban tiszta, friss, egészséges levegő vegyen körül Téged és a családod!

Segítünk!

Kolléganőnk, Tóth Erzsébet kifejezetten az Ügyfeleink számára nyújt segítséget a pénzügyi kérdések megoldásához. Ismerd meg őt!

Tóth Erzsébet20 éves pénzügyi tapasztalattal, bankfüggetlen hitel- és pénzügyi tanácsadóként le tudom venni a válladról azt a terhet, hogy végigjárd a hitelintézeteket a legjobb finanszírozási lehetőségért.

Sőt!

Nem csak a hitelezéssel, hanem olyan államilag támogatott kedvezményes lehetőségekkel is tudok Neked tervezni, mint a lakástakarék pénztár*.

Ezeknek a finanszírozási megoldásoknak az optimális kombinációját keresem meg Neked is, hogy megvalósíthasd álmaid otthonát!

*Érdekes tény, hogy a környező országokhoz képest Magyarországon a legmagasabb a lakástakarék szerződés állami támogatása. Érdemes kihasználnod!

 

Mire gondolok pontosan?

Az egyik ügyfelem nemrégiben 30 éves futamidőre vett fel egy 20 millió Ft-os hitelt, ami mellé 5 db lakástakarék szerződést is elindítottunk. Így, ha minden rendben megy, akkor csupán 8 évre lesz szüksége, hogy teljesen kifizesse a hitelét. Ráadásul ezzel a megoldással csupán 1 millió Ft kamat jön az eredetileg felvett hitelre.

Miközben ott a biztonság mögötte, hogy ha esetleg negatív irányban történik változás az életében, a lakástakarék szerződéseit tudja szüneteltetni, a kedvező hiteltörlesztő részletet pedig akkor is tudja finanszírozni. Így az otthonát nem fenyegeti semmilyen veszély, legfeljebb nem 8 év alatt zárja le a hitelt.

Kinek tudok segíteni?

Azoknak, akiknek rövid-, közép-, vagy hosszú távon ingatlan céljaik vannak, amelyhez olyan finanszírozási formát keresnek:

  • gyorsan folyósítható és kedvező feltételeket ad,
  • megbízható és kiszámítható hosszútávon is,
  • egyszerű és átlátható feltételrendszere van,
  • egyedi, prémium megoldásokat is nyújt.

És ami után nem nekik kell végigjárniuk a bankfiókokat!

Függetlenként óriási előnyöm van abban, hogy nem egyetlen bank ajánlatát kell „ráerőltetnem” az ügyfeleimre, hanem meg tudom keresni a ténylegesen legjobbat a palettáról. Legyen az egy hitel, vagy egy megtakarítási forma.

Ráadásul bizonyos esetekben jobb feltételekkel tudom az egyes bankok ajánlatait kiközvetíteni, (mert a bankok extra kedvezményeket biztosítanak a partneri ügyletekre.)

Nekem pedig az a célom, hogy a megbízóim felelős pénzügyi döntéseket tudjanak hozni, és a lehető legkevesebbet kelljen a hitelükre visszafizetniük.

 

Hogyan dolgozom az ügyfeleimmel?

Egy rövid telefonos beszélgetés után egy személyes találkozón leülünk és részletesen átbeszéljük a célokat.

Ehhez én megtervezem a megfelelő finanszírozási modellt (hitel, megtakarítás, önerő).

Ezután bekérem az ajánlatokat. A beérkezők közül a legkedvezőbb 3-4 megoldást egy második személyes találkozón részletesen átbeszélünk és kiválasztjuk azt, ami számodra:

  • legkedvezőbb,
  • legmegbízhatóbb,
  • legszimpatikusabb,
  • legtisztességesebb megoldás!

 

Erre személyesen én vállalok garanciát! Mert nekem az a célom, hogy az ideális finanszírozási lehetőséget találjam meg Neked!

Ezután a teljes folyamatot végig menedzselem, Neked csupán a szerződés aláírásakor kell személyesen bemenned a bankba.

Így több órányi sorban állást és ismételgetést spórolok meg Neked, amit a bankokban töltenél, hogy beszerezd a piaci feltételű ajánlataikat! (Aminél bizonyos esetben tudok kedvezőbbet kapni ugyanattól a banktól!)

 

Mennyibe kerül mindez?

Számodra gyakorlatilag semmibe. Ügyfeleimtől sem tanácsadási, sem ügyintézési, sem más díjat nem kérek, mivel a pénzintézetek a hozzájuk vitt ügyfelek után jutalék formájában fizetik ki a munkadíjam.

Neked ebben nincsen rizikód!

Ha szeretnél belevágni akár a központi szellőztetőrendszer kiépítésébe, vagy más ingatlan célod megvalósításába, fordulj hozzám bizalommal!

Segítek megtalálni a számodra legkedvezőbb finanszírozási formát!

 

Elérhetőségeim:

Telefon: +36-30-773-9069

E-mail: info@biztosjovo.hu