Miért válassz minket?

Több mint tíz éve foglalkozunk a hővisszanyerő szellőztetőrendszerek telepítésével, ebből az utóbbi öt évben kizárólag a Zehnder márka termékeivel dolgoztunk, így biztos lehetsz benne, hogy a pénzedért elsőrendű szaktudást, megbízható minőséget és hosszú éveken át garantáltan friss, tiszta levegőt kapsz.

Mellettünk szól még az is, hogy:

Minden esetben a személyes konzultációt részesítjük előnyben, így bármilyen kérdést a lehető legrészletesebben tudunk átbeszélni.

Az általunk használt Zehnder Comfosystems rendszer a piacon elérhető legjobb választás – ennek megfelelően az ára is magas, de ezért cserébe kiemelkedő minőséget kapsz, mind a terméket, mind a telepítést tekintve.

Öt főből álló csapatunk több éve velünk dolgozó, bejelentett, tapasztalt szakemberekből áll, nem alkalmi alvállalkozókból, így egy esetleges ellenőrzés során sem merülhet fel probléma, te pedig biztosan mindig ugyanazokkal az ismerős, barátságos arcokkal találkozol majd minden kiszállásunk alkalmával.

Felelősségbiztosítás mellett dolgozunk, így nyugodt szívvel bízhatod ránk a feladatot.

Problémamentes működés esetén is évente átvizsgáljuk a telepített rendszert, és utánanézünk, ha bármi szokatlant észlelünk. Ha te tapasztalsz valamilyen rendellenességet, azt természetesen kezeljük, így folyamatosan élvezheted a friss, tiszta levegőt az otthonodban.

Az elvégzett munkára 5 év garanciát vállalunk: ha az éves karbantartások rendben lezajlanak, akkor meghibásodás esetén akár le is cseréljünk a gépet egy teljesen újra.

A beépített rendszereket évente karbantartjuk, hogy folyamatosan élvezhesd a friss, tiszta levegőt otthonodban.

A karbantartás dátumával sem kell foglalkoznod: saját vállalatirányítási rendszerrel dolgozunk, amely többek között arra is emlékeztet minket, hogy mikor van itt az ideje az éves ellenőrzésnek nálad. Neked csak az időpont-egyeztetés erejéig kell majd ezzel foglalkoznod.

Ha pár éven belül tervezed új ház építését, fontos azzal is tisztában lenned, hogy 2020-tól kezdődően csak olyan házakra adnak majd hatósági engedélyt, amelyekben hővisszanyerős szellőztetőrendszert is telepítenek az építkezés során.

Emellett jó, ha azt is tudod, hogy a nyílászárócserével egy időben a legjobb döntés egy ilyen szellőztetőrendszer telepítése, hiszen az új ajtók és ablakok jobban zárnak, így a lakás nehezebben vagy alig szellőzik, tehát bepárásodhat, bepenészedhet, ami nem csak esztétikai, de egészségügyi probléma is. A lakás hagyományos szellőztetésével port, szmogot, polleneket engedsz be, ráadásul a penészedést sem tudod teljesen megakadályozni, viszont a téli időszakban a fűtésszámládat garantáltan növelni fogod.

Ha teljes körű megoldásra vágysz annak érdekében, hogy az otthonodban egészséges és tiszta levegő várjon, akkor

válaszd a Szellőztető csapatát!