Szolgáltatásaink

A teljes körű tervezésen és kivitelezésen kívül a hővisszanyerő szellőztetőrendszer telepítéséhez szükséges részfeladatokkal kapcsolatban is a rendelkezésedre állunk.

Koncepció kidolgozása

A meglévő ingatlan, vagy az építési tervek alapján javaslatot teszünk az általunk javasolt megoldásra.

Tervezés

Az igényeid és az otthonod, irodád felmérése alapján elkészítjük azokat, a terveket, amelyek alapján mi magunk is dolgoznánk a telepítés során. Ebben az esetben te döntheted el, hogy velünk szeretnél-e dolgozni a továbbiakban is, vagy mástól rendeled meg a rendszer telepítését.

Értékesítés

A tervek alapján a szükséges termékeket és eszközöket is beszerezheted tőlünk, amelyekre így két év gyártói garancia vonatkozik majd.

Kivitelezési terv

Ha úgy döntesz, hogy te magad szeretnéd elvégezni a rendszer telepítését, akkor kivitelezési tervvel segítjük a munkádat. Ebben az esetben a telepítés után mi végezzük el a beszabályozást, beüzemelést.

Ha nem magánszemélyként, hanem kivitelezőként szeretnél alaposabb munkát végezni – például egy nyílászáró-csere, vagy új lakóépület, kisebb irodaépületek kivitelezése esetén felajánlani a hővisszanyerő szellőztetőrendszer telepítését is – akkor is számíthatsz a segítségünkre.

Keress minket bizalommal,

és együtt megkeressük azt a megoldást, amivel még többet tehetsz ügyfeleid egészségéért és elégedettségéért!