Történetünk

Ügyvezetőnk, Gelei Sándor az otthonok tiszta levegőjéért, az egészséges otthonokért dolgozik.

Ez az elhivatottsága mély szakértelemmel, kitartó alapossággal és folyamatos jókedvvel társul, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobb embert és a legjobb csapatot választod, ha minket bízol meg.

Több mint egy évtizede foglalkozunk épületgépészeti rendszerek tervezésével és kivitelezésével – a hővisszanyerő szellőztetők mellett hőszivattyús megoldásokkal is dolgozunk az energiatakarékos, okos házak, otthonok megteremtése érdekében.

Az ilyen jellegű szellőztetőrendszerek terén szerzett korai tapasztalatok alapján öt éve úgy döntöttünk, hogy egyetlen márka, a Zehnder termékeit építjük be ügyfeleinknél, mivel ezek a rendszerek képviselik a legmagasabb minőséget a piacon. Ha mellettünk döntesz, akkor kivételesen jó minőségű szellőztetőrendszert kapsz.

Az elmúlt öt évben összesen 40 ilyen szellőztetőrendszert telepítettünk

Az ország 15 városában, rengeteg családnak biztosítottuk így az egészséges, tiszta levegőt otthonaikban. Emellett több munkáltató is úgy döntött, hogy a tiszta levegő biztosításával is javítja a munkakörülményeket, így számos irodaházban, lakásirodában is megtalálhatók az általunk telepített szellőztető rendszerek.

A velünk dolgozó szakemberek csapatunk fontos és megbecsült tagjai, akik évek óta velünk dolgoznak, nem alkalmilag verbuvált munkások, így a szaktudás nem csak céges szinten, hanem az egyes emberek tapasztalatában is jelen van.